LinkedinVimeoFacebook

De creatieve kracht van Martin Melis schuilt in zijn veelzijdigheid. Een onuitputtelijke inspiratiebron is de basis voor een variatie aan creaties. Illustraties, animaties of vormgeving nodig? Het motto van zijn beeldentaal is veelzeggend: ‘Kun je een beeld niet fotograferen, dan kan ik het illustreren, manipuleren of animeren.'

martin studio2a

Zeggingskracht in beelden

De kracht van samenwerken. Als illustrator, animator en ontwerper sta ik al bijna 20 jaar op eigen benen. Alleen wil niet zeggen dat ik op eigen houtje werk. Samen met een aantal creatieve collega’s vorm ik een ijzersterk team. Creativiteit betekent voor mij immers inspireren en geïnspireerd worden. Sparren en brainstormen. Stimuleren en enthousiast maken. Met andere woorden: samen werken aan zeggingskracht in beelden.

Het beste van het beste. Zo haal ik het beste in mezelf naar boven. En zo tillen creatieve collega’s een project naar een hoger niveau. Vanzelfsprekend plukt u als opdrachtgever de vruchten van deze bijzondere kruisbestuiving. En dat is ook de bedoeling: alleen het beste van het beste is goed genoeg. En bovendien hebt u recht op een unieke illustratie, animatie of lay-out.

Palet aan stijlen en technieken. Creativiteit vraagt om richting. Speelt humor een belangrijke rol in een illustratie of animatie? Of ligt de nadruk op een trendy uitstraling? Om de juiste richting te bepalen, denk ik graag mee vanaf het prille begin. Een heldere briefing en een goed gesprek spreken dus voor zich. Afhankelijk van behoefte en budget kies ik vervolgens de gewenste stijl of techniek.